image

20

March

Turistička Organizacija Grada Bijeljina na Sajmu turizma u Beču

"Debi" u Beču za Turističku Organizaciju Bijeljina

Turistička organizacija grada Bijeljina učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma u Beču, koji je počeo 16. marta i bio otvoren do nedjelje, 19. marta.

Naša TO učestvuje u okviru nastupa Turističke organizacija Republike Srpske gdje će zajednički predstaviti  ponudu i usluge na izložbenom prostoru Predstavništva Republike Srpske u Beču. 

Promocija na ovom sajmu je nastavak aktivnosti i uspješne saradnje sa Predstavništvom RS u Beču, sa kojim smo u proteklom periodu intenzivno radili na studijskim putovanjima za turističke stručnjake, fotografe, novinare, predstavnike institucija iz Austrije i tako direktno promovisali naše turističke destinacije na austrijskom tržištu, istakli su iz TORS-a.

Ferien-Messe Wien 2023 najznačajniji sajam turizma u Austriji koji okuplja oko 150.000 posjetilaca, te oko 514 izlagača iz više od 70 zemalja a svoje mjesto na turističkoj mapi predstavila je i Bijeljina.

Cilj nam je da našu ponudu prepoznaju i da privučemo turiste iz Austrije budući da veliki broj ljudi iz Semberije i okoline boravi u Beču. Akcenat stavljamo na vjerski turizam i sve veći broj prirodnih resursa koje posjeduje Bijeljina, naglasili su iz TO Bijeljine koja će sva četiri dana biti prisutna na Sajmu u Beču. Pored brojnih gostuju izlagački prostor TORS-a posjetio je i šef predstavništva RS u Beču Mladen Filipović te ambasador Srbije u Austriji, Nebojša Rodić.

Grad u srcu Semberije. Grad dobrih ljudi, dobrih domaćina!