image

15

March

Promocija Semberije na Sajmu turizma u Beogradu

U okviru 44. Sajma turizma u Beogradu svoje turističke potencijale predstavila je Turistička organizacija Grada Bijeljine.

Nakon dvije godine recesije zbog pandemije, prosla 2022. godina bila je najuspješnija od kako se vode statistički podaci o broju dolazaka turista. U semberiji je ukupno došlo preko 43. 000 turista koji su ostvarili preko 84.000 noćenja, 

Ponosni smo na urađeno u prošloj godini i sve veći broj onih koji Bijeljinu biraju kao mjesto koje žele posjetiti. Mi u turističkoj organizaciji smo pokušali kroz svoje aktivnosti stvoriti preduslove za dolazak gostiju a ako je suditi po rezultatima onda smo u tome uspjeli. 

Naš najveći uspjeh biće ako ove godine premašimo prošlogodišnju statistiku, izjavila je direktorica Turističke organizacije Grada Bijeljina. 

Promociju turističkih potencijala u Beogradu predstavili su restoran Pet jezera, sa svojom gastro ponudom, Hotel Drina najstariji hotel u Semberiji koji postaje sve značajniji i interesantniji za goste koji dolaze u naš grad, a kao gosti na promociji Semberije prisustvovali su prijatelji iz Ugljevika, destilerija Epoha sa vrhunskim rakijama. Svoje proizvode promovisali su prozvođači prirodnih sokova od ruže i zove, predstavnici Angels rous kompanije. 

Promociju Semberije na Sajmu turizma u Beogradu uveličali su ministar Spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BIH Staša Košarac, pomoćnik ministra Trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predrag Tešić, direktor TO RS Miodrag Tešić te brojni gosti i posjetioci Sajma. Velika zahvalnost Turističkoj organizaciji Republike Srpske i svima koji su prepoznali trud i rad Turističke organizacije Grada Bijeljina. 

 

 

Grad u srcu Semberije. Grad dobrih ljudi, dobrih domaćina!