Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu Sport i rekreacija Rekreativni centri

"Semberski salaš"

Kompleks "Semberski salaš" pored restorana, raspolaže sledećim sadržajima i uslugama: kupanje u bazenima, škola jahanja, rekreativno jahanje, vožnja fijakerom / sankama, igralište za djecu, pansion za konje, gađanje lukom i strijelom, kao i iznajmljivanje prostora za poslovne sastanke i proslave. 

Adresa: Pavlovića put bb

Telefon: +387 55 257 510 

Rekreativni centar "Maraton" Bijeljina

Rekreativni centar "Maraton" sa dječijom igraonicom pored organizacije rođendana sa animacijom, usluga produženog boravka, čuvanja djece, kreativnih radionica i predstava za djecu, bavi se organizovanjem grupnih fitnes programa kao što su: zumba, pilates, mix fitnes, kick-box, mma, balet, yoga/reiki, tae bo, moderni ples, lesmills fitnes i dr. 

Adresa: Ul. Tiršova br. 9

Telefon: +387 66 902 188

Sportski centar "OSSA" Patkovača

Sportski centar "OSSA" nalazi se na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina, u Patkovači na oko 5 km od Bijeljine. Posjetiocima je na raspolaganju atraktivna bilijar sala,  posebna sala za stoni fudbal i pikado, automatska kuglana sa dve staze, poseban prostor za bavljenje stonim tenisom, kao i  izuzetno kvalitetan teren opremljen reflektorima za noćno igranje, za tenis i košarku. U sklopu sportskog centra nalaze se i smještajni kapaciteti, kao bar i restoran. 

Adresa: Patkovača bb

Telefon: +387 55 379 021 

www.ossasc.com

Vi ste ovde: Početna Upoznajte Bijeljinu Sport i rekreacija Rekreativni centri