Vi ste ovde: Početna Gastro ponuda Etno ambijenti Restoran Lovac

Restoran Lovac

Restoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu, sa tradicijom dugom 6 decenija. Gostima su na raspolaganju 54 mjesta u raskošnoj bašti sa fontanom I ognjištem u kome je uvijek zažaren sač ili se nešto krčka u zemljanom loncu, a restoran konoba ima 72 mjesta sa enterijerom u etno stilu. Gosti su okruženi raznim eksponatima narodnog stvaralaštva, a ugođaj upotpunjuje ljubazno osoblje I lagana etno muzika, ili tamburaši.

Sve od daleke 1954.godine nije se mogao ispratiti ni dočekati autobus, a da putnik namjernik ne svrati u ovaj restoran na čuvene ćevape.

Cijeli unutrašnji prostor restorana obnovljen je i oplemenjen 160 godina starim masivnim drvenim gredama i ciglama, od nekadašnje austro-ugarske kasarne u Johovcu, a potom škole u Čengiću. Tako je u centru Bijeljine, uz zdanja moderne arhitekture, iznikao ugostiteljski etno-biser uz pomoć arhitekte Slavka Lukića, sa romantičnom patinom minulih vijekova.

Restoran Lovac nalazi se u strogom centru grada Bijeljine, 50 metara od zgrade opštine Bijeljina.

Meše Selimovića 15;

Telefon: 055/209-050;

Email adresa:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web sajt: http://www.restoranlovac.com/

Restoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac BijeljinaRestoran Lovac Bijeljina

Vi ste ovde: Početna Gastro ponuda Etno ambijenti Restoran Lovac